N

Zorg voor een schone vaas

Plaats de bloemen altijd in een schone vaas. Let op; even omspoelen is niet goed genoeg, want de bacteriën van je vorige boeket zullen je verse bloemen sneller doen verzwakken. Het schoonmaken van de vaas is dus een belangrijk klusje als je lang wilt genieten van je boeket! Wanneer je je vaas met een sponsje en afwasmiddel goed schoonmaakt en naspoelt met een sopje met bleek, dan zullen je bloemen je dankbaar zijn!

N

Bloemenvoeding

Bij je boeket ontvang je een zakje met bloemenvoeding. Los dit op in lauwwarm water, op de verpakking van de bloemenvoeding vind je de juiste verhouding. Het is belangrijk de bloemen zo snel mogelijk na ontvangst, met goed afgesneden stengels in een schone vaas met vers water en bloemenvoeding te zetten. Hoe sneller ze goed op water staan, hoe langer je plezier van je boeket zult hebben. Het liefst binnen 30 minuten.

N

Snijd de bloemen goed af

Ook al is het boeket vers gemaakt, snij de bloemen altijd nog even schuin af. Gebruik hiervoor een scherp (en schoon!) mes. Er zijn hiervoor speciale mesjes die verkrijgbaar zijn in de winkel. Druk de stelen niet plat, maar snijd ze mooi schuin af zodat ze het water goed op kunnen nemen. Je kunt dit na een paar dagen herhalen voor een extra lange levensduur.

N

De onderste blaadjes

De onderste blaadjes mogen niet in het water komen te staan. Zorg er dus voor dat de onderste blaadjes zijn verwijderd voor je het boeket in het water zet.
N

Een fijn plekje

Zet de bloemen op een fijne plek in huis. Ze houden niet van de verwarming of airco en ook een tochtige plek doet ze geen goed. Wist je ook dat bloemen naast een fruitschaal sneller verwelken?
N

Ververs het water

Geniet van je bloemen en ververs om de 2 a 3 dagen het water. Je kunt de stelen dan ook nog even afsnijden en zo blijven je bloemen het langst mooi!

Bloemensnijder

Om ervoor te zorgen dat je bloemen langer mooi blijven bieden wij een speciale bloemensnijder aan. Deze zorgt ervoor dat alle stelen goed schuin worden afgesneden. Je boeket heeft nog nooit zo lang gestaan!

Verkrijgbaar in onze winkels.

Een bloemstuk op maat

voor een speciale gelegeheid? Een rouwstuk of een seizoensboeket? Met onze dagverse snijbloemen is geen enkel bloemstuk hetzelfde.